SZÉP VAGY!

írta Moni
10 · 04 · 21

Olvasási idő: ( Szavak Száma: )

Mikor mondták Neked utoljára, hogy szép vagy, hogy milyen csodás a lelked? … Akkor Én majd mondom:
SZÉP VAGY!!!HIDD EL, CSODÁS A LELKED!!!
Mikor kértél utoljára szép szavakat, gesztusokat, visszajelzéseket?
Kezd el jobban megbecsülni magad, nézz a tükörbe és lásd, milyen csodás vagy. Higgy magadba, a jóságodba, a szépségedbe és kezdj el úgy viselkedni, mintha a világ a Tiéd lenne. Higgy magadba és mások is hinni fognak Neked. Aztán adj Te is másoknak szép szavakat, gesztusokat, mondj szépeket róluk, magadról és meglásd, minden szépen lassan megváltozik majd körülötted. Szebb lesz az életed és TE magad is. Ez egy kis változás csak, amely nagy erővel bír.
Épp ezért mostantól … MOSOLYOGJ! RAGYOGJ! Bárhová mész, bárkivel is állsz szembe, ne fogd vissza magad! Hallasd a hangod, törd meg a csendet, a „JÓ REGGELT” ne csak egy kötelező köszönés legyen, kívánd szívből!
Vigyél életet, ahová csak betérsz! Rázd meg az embereket! Rázd meg őket soha nem nyugvó energiáddal, hiteddel és optimizmusoddal!
Nem számít, ha szórakozottnak vagy bolondosnak tűnsz, csak valósítsd meg az akaratodat, az álmodat … szóval, légy jó, légy szabad, és ami a legfontosabb, … LÉGY ÖNMAGAD!!!

„Ha egy nőt úgy szeretsz, ahogyan azt megérdemli, akkor virágzik. Ez nem azt jelenti, hogy nem lesz képes virágozni egyedül, ne tévesszen meg téged, csak annyi az egész, hogy amikor egy nő érzi a feltétel nélküli szeretetet élete egyetlen igaz szerelmétől, akkor teljesen új ember lesz. Falai leomlanak, a bátorságot, amelyet mélyen eltemetett, újból előhozza, és hagyja, hogy a nap sugarai megérintsék. Semmi sem akadályozhatja meg abban, hogy megmutassa valódi színeit.”

Moni

Kapcsolódó Bejegyzések

Lesz ahonnan…

Lesz ahonnan…

Lesz ahonnan nem rántanak majd vissza ha el akarnál menniDe lesz majd, ki magához szorít s nem fog soha elengedni...Lesz ahol még ha kéred sem fognak harcolni értedDe lesz valaki, ki vigyàzni fog ràd s követi minden lépted... Lesz ahol ha bezárul az ajtó... Csak a...

Elmenni…

Elmenni…

" Mennem kell"- szólt a Lélek a Másik Félnek." Eljōtt az idõnk hogy betōltsük küldetésünket"" Menj csak" -válaszolt a Másik Fél szeliden..." Majd kōvetlek, megkereslek, te csak hallgass a szívedre." " Egy kicsit félek"- rebegte a Fōldre készülõ Lélek." Rám találsz ha...

Hányszor érzed?

Hányszor érzed?

"Hányszor érzed naponta, hogy nincs mire büszkének lenned, hogy elbuktál, és elbújnál a világ elől és ez már mindig így marad? Hadd áruljak el valamit. Túlélted azt, amibe más belehalt volna, és képes voltál mosolyogni akkor, amikor ordítani is kevés lett volna. Túl...

Pin It on Pinterest

Share This