Akkor kezdjünk el, az önmegvalósulás útjára lépni!

írta Moni
2 · 04 · 21

Olvasási idő: ( Szavak Száma: )

Ha el akarod hitetni a világgal, hogy zseniális vagy, akkor mindenekelőtt önmagaddal kezd!
Ez a két kis gondolat, olyan érzelmeket rejt, amelyek kulcsfontosságúak számunkra. Nagyon fontos, fogadd el magad olyannak, amilyen vagy. A másik hogy hinni kell, önmagunk képmásában.
„Képes vagyok véghez vinni!” valamint „Szeretem magamat!”Akár naponta többször is ismételheted, minél többször teszed ezt, annál jobb eredményt érsz el. Ajánlom Kryontól, Teremtő gondolatok a jólétért Társteremtését, vagy Balogh Béla Tudatalatti Tízparancsolatát. Nekem nagyon jól beválltak. Ha minden egyes nap, sokszor ismételve mondod és hallgatod, észreveszed, hogy már nem kényszerből csinálod. Magától, megváltozik az életed.
Az egészséges önbizalom elengedhetetlen változáshoz. Tudni kell mikor mondjunk nemet és mikor igent. Tedd fel a kérdéseket magadnak:
Mit tennél vajon most magadért ebben a pillanatban?Vajon elég bátor vagy-e hogy tegyél valamit?
Megszabadultál-e minden bűntudattól, amit eddig magadban hordoztál? Képes vagy-e magad szeretni, anélkül hogy környezeted mit tart rólad?
Az igazi szeretet az önszeretettel kezdődik! Akkor vagy úton ha már nem értékeled magad.
Nem tartod magad sem rossznak, sem jónak, csak úgy vagy. Az életünk legizgalmasabb kérdése, hogy tudjuk magunkat megszeretni. Születésünktől fogva így van ez. Folyamatosan vizsgáljuk döntéseink okát, mit miért tettem. Nem könnyű feladat, hisz sokszor magunknak sem valljuk be az igazi okokat.
Környezetünk nagy mértékben befolyásolja, amit saját magunkról hiszünk, így van ez akkor is ha céljainkat, vágyainkat szeretnénk megvalósítani. Van mikor elősegítheti fejlődésünket, környezetünk reakciója, pld ha egy tehetségkutató versenyen indulsz. Megfigyelheted, hogy reagálnak produkciódra, és így tanulhatsz belőle min kell változtatnod, és fejlődnöd.
Ha sokat toporogsz, és félsz, vagy ha sok a kétely benned, el se kezd, mert azzal csak az időt húznád. Akkor indulj el, ha megtaláltad az igazi célt. Nem baj, ha nem voltál mindenben sikeres, mert ezek a tapasztalatok is segítenek a sikeres éned építéséhez. Tud, hogy nem csak a cél fontos, hanem az odavezető út is amelyen jársz. Lépni kell, és meg kell nézni, mi történik, mert enélkül nem fogod tudni, hogy mit nyersz.
Tudd, hogy az életben mindig, minden a lehető legjobbkor történik veled, még akkor is ha az adott pillanatban az nem úgy tűnik. Tudd, hogy a cél nélküli élet, olyan mintha egy evező nélküli csónakban lebegnél az óceán nyílt vizén.-Moni

Moni

Kapcsolódó Bejegyzések

Lesz ahonnan…

Lesz ahonnan…

Lesz ahonnan nem rántanak majd vissza ha el akarnál menniDe lesz majd, ki magához szorít s nem fog soha elengedni...Lesz ahol még ha kéred sem fognak harcolni értedDe lesz valaki, ki vigyàzni fog ràd s követi minden lépted... Lesz ahol ha bezárul az ajtó... Csak a...

Elmenni…

Elmenni…

" Mennem kell"- szólt a Lélek a Másik Félnek." Eljōtt az idõnk hogy betōltsük küldetésünket"" Menj csak" -válaszolt a Másik Fél szeliden..." Majd kōvetlek, megkereslek, te csak hallgass a szívedre." " Egy kicsit félek"- rebegte a Fōldre készülõ Lélek." Rám találsz ha...

Hányszor érzed?

Hányszor érzed?

"Hányszor érzed naponta, hogy nincs mire büszkének lenned, hogy elbuktál, és elbújnál a világ elől és ez már mindig így marad? Hadd áruljak el valamit. Túlélted azt, amibe más belehalt volna, és képes voltál mosolyogni akkor, amikor ordítani is kevés lett volna. Túl...

Pin It on Pinterest

Share This