A Sorsod megváltoztatása..

írta Moni
2 · 04 · 21

Olvasási idő: ( Szavak Száma: )

Kapcsolat van a Tudatállapotod és a veled történt események között!
Ez nem mindig nyilvánvaló azonnal, de tény, hogy kapcsolat fedezhető fel aközött ami benned van és ami történik veled, vagy amit az életedbe vonzol. Nem az a sorsod ami történik veled.
A sorsodat nem az határozza meg, hogy mi történik veled…-bár az emberek hajlamosak ezt gondolni. Azt gondolják, hogy ami történik velem az határozza meg az életemet.
Az életed alakulását, a sorsodat az határozza meg, hogyan reagálsz arra ami történik veled.
És azt ami a következő pillanatban történik, az határozza meg, hogyan reagálsz, és milyen választ adsz a Most történtekre. Tehát látszólag valami rossz történik veled, és balul sül el, ha a reakciód erre negatív, azzal bevonzod a következő negatív dolgot. Ha a reakciód egy tudatos válaszreakció az eseményre, pld: oké most ez van, akkor ezzel foglalkozunk most. A következő esemény ezt a Tudatállapotot fogja visszatükrözni. Sok ember egész életét csapdába ejtik az egymás után következő folyamatos, hasonlóan kellemetlen események sodrása. Nem ismerik fel, hogy minden egyes időpillanatban megvan a szabadságuk arra, hogy megváltoztassák az életüket azáltal, hogy másként reagálnak arra, ami történik velük. A jelenbeli éppen most reakciód határozza meg a jövődet, nem pedig, hogy éppen mi történik veled. A reakciód arra ami éppen a jelenben történik, határozza meg, a következő pillanatot. Így változtathatod meg az életedet. Ahelyett, hogy a rossz karmában vergődnél, igen hosszú időn keresztül. Nagyon könnyű megváltoztatnod az életedet, de ehhez Éberségre, és Tudatosságra van szükség.
/Ekhart Tolle/
Ha, semmi mást, csak ezt az egy tanítást, amit elfogadsz, és alkalmazol életed minden egyes pillanatában, legyen az jó vagy rossz történés, és mindvégig tudatos, éber maradsz a jelen eseményeire, hidd el, meg fog változni az életed. Minden, ami itt van, az egész élet, erről szól. A jelenlét állapota, a teremtő képességünk, hogy gondolataink, érzelmeink, mennyire nagy szerepet játszanak sorsunk alakulásában. Csak, kezdj hozzá, és figyeld meg, hogy akár pár nap alatt, mekkora változást észlelsz majd saját magadon. Észreveszed, ahogy alakulsz, és változol belülről, úgy fog változni, a külső környezeted is. Kezdj hozzá!
Ez a TITOK!

Moni

Kapcsolódó Bejegyzések

Pin It on Pinterest

Share This