A kitartással kapcsolatos idézetek!

írta Moni
2 · 04 · 21

Olvasási idő: ( Szavak Száma: )

A szívemhez, a legközelebb álló idézetek, a kedvenceimtől.
Olvasok belőlük, minden egyes nap. Valójában, az én írásaim, gondolataim, is mind ezt tartalmazzák, mindig ide vezetem vissza őket. A küzdésről és a kitartásról szólnak. Hisz az élet, teljes egészében, magába foglalja ezeket. Ha nem küzdünk, és nem tartunk ki a végsőkig, akkor nincs értelme az egésznek!💖
Szeretnék párat megosztani veletek.💕
Fiam, az embernek önmaga a legnagyobb ellenfele, az egyetlen igazi ellenfél a te lelkedben lakozik. Az embere ereje, vic, nem az izmaiban rejlik, hanem a szívében. Biztos, hogy mindenkivel vele születik valamennyi bátorság. Erre szükség van a túléléshez. De a szív, ami benned dobog, csak akkor erősödik, ha folyton edzed. Életveszélyen nem számít igazán, ha kudarcot vallasz. A jellem igazi próbája az, hogyan reagál az ember a kudarcra. A kudarc hasznos dolog lehet, de csak akkor, ha utána sokkal szívósabban próbálkozol újra. Egészen addig, amíg nem sikerül.
Dan Schmidt
Mindig van lejjebb. Tényleg így van. De az nem igaz, hogy a lejtőn nincs megállás. Egyszer csak meg kell állni azon a lejtőn, ha az ember nem akar egyre mélységesebb pokolba csúszni! És meg lehet állni bármelyik pillanatban. Még akkor is, amikor már tiszta erőből húz a mélység.
Egyetlen döntés kell hozzá. Ja, és persze kitartás. Kitartás, amikor nem történik semmi, kitartás amikor úgy látszik, minden az ellenkezőjére fordul. És vissza lehet kapaszkodni. Mert bárhonnan vissza lehet jönni, ezt most bizonyítottam be. Az ember nem tud akkora hibát elkövetni, hogy ne lehessen kijavítani. Bármit rendbe lehet hozni. Bármit.
Ara Rauch
Ha, szorult helyzetben vagy, minden összeesküdött ellened és úgy tűnik, már egy percig sem bírod tovább, na akkor tarts ki, akkor ne add fel, mert ez az a pillanat, amikor megfordul a világ.
Elbert Hubbard.
Sosem az előttünk álló kihívások jelentik a valódi problémát. A probléma az ha nem hisszük el, hogy le tudjuk győzni ezeket. A kétségeink, démonaink, korlátaink legyőzésének a kulcsa, ha bizonyosak vagyunk benne, hogy azt tesszük, amit kell. Ha bizonyosság van bennünk, akkor nemcsak képesek vagyunk rá, hanem meg is csináljuk.
Yehuda Berg
Az a lényeg, hogy áttudjuk-e vészelni a durva helyzeteket, a váratlan hullámvölgyeket. Mert higgyék el, az alagút végén pislákoló fény megéri, hogy mindenen átgázolva elbukdácsoljunk odáig. Mert ami ránk vár, azt soha nem felejtjük el.
Emma Chase

Moni

Kapcsolódó Bejegyzések

Lesz ahonnan…

Lesz ahonnan…

Lesz ahonnan nem rántanak majd vissza ha el akarnál menniDe lesz majd, ki magához szorít s nem fog soha elengedni...Lesz ahol még ha kéred sem fognak harcolni értedDe lesz valaki, ki vigyàzni fog ràd s követi minden lépted... Lesz ahol ha bezárul az ajtó... Csak a...

Elmenni…

Elmenni…

" Mennem kell"- szólt a Lélek a Másik Félnek." Eljōtt az idõnk hogy betōltsük küldetésünket"" Menj csak" -válaszolt a Másik Fél szeliden..." Majd kōvetlek, megkereslek, te csak hallgass a szívedre." " Egy kicsit félek"- rebegte a Fōldre készülõ Lélek." Rám találsz ha...

Hányszor érzed?

Hányszor érzed?

"Hányszor érzed naponta, hogy nincs mire büszkének lenned, hogy elbuktál, és elbújnál a világ elől és ez már mindig így marad? Hadd áruljak el valamit. Túlélted azt, amibe más belehalt volna, és képes voltál mosolyogni akkor, amikor ordítani is kevés lett volna. Túl...

Pin It on Pinterest

Share This