A Boldogságunk titka

írta Moni
2 · 04 · 21

Olvasási idő: ( Szavak Száma: )

A boldog gondolatoktól, boldogan fogod magad érezni!
Mi legtöbben, igen helytelenül gondolkozunk a boldogságról.
Azt hisszük, hogy csak akkor leszünk boldogok, ha mindent megkapunk, és minden az elképzeléseink szerint alakul. Mindig, valamilyen feltételhez kötjük a boldogságunkat.
Akkor, ha jó állásom lesz, akkor ha lefogyok, akkor, ha sikerül a házat eladnom, akkor ha, nem lesz adósságom, akkor ha….és még sorolhatnám. Pont ezektől a kifogásoktól nem érzed jól magad a bőrödben, és csak ettől, teszed függővé a boldogságodat. Szabaduljunk meg ezektől!
Mindenkinek vannak, nagyon nehéz élethelyzetei. Neked is, és nekem is. Vannak, akik egészen az öngyilkosság gondolatáig is eljutnak, párkapcsolataik kudarcot vallanak sorra, súlyos betegséggel küzdenek, szó szerint az utcára kerülnek, munkanélküliek lesznek, szenvedélybetegek, és teljesen kilátástalannak érzik a helyzetüket. Mikor már azt hisszük, sínen vagyunk, újból depresszióba esünk. Fáradtnak, kimerültnek és boldogtalannak érezzük magunkat.
Az egyetlen ember, aki boldoggá tehet minket, mi magunk vagyunk!
Irányítsd a figyelmedet, azokra a gondolatokra, amik jó érzést váltanak ki belőled. Ne vegyél tudomást azokról, amik csak lehúzhatnak. Ne okold a körülményeidet, ne legyenek kifogásaid, ne rágódj a múlton, így csak a nehézségeket vonzod be. Mert, mindig a negatív gondolatok, tesznek minket boldogtalanná. Ami nagyon fontos, keress olyan dolgokat az életedben, amiért hálás lehetsz.
Nekem legtöbbször, sikerült a vonzás törvényét nagyon jól alkalmazni, mert sikeresen megtörtént, lépésről -lépésre, mindaz, ami megvalósult az életemben. A rosszak is, amikből több jutott, mert hát ugyebár, miért is ne, arra jobban sikerült fókuszálni, mint a jóra. Ezzel sokan vagyunk így.
Vegyünk kezünkbe egy tollat, és egy füzetet. Írjuk bele, mik azok a dolgok, amik boldoggá tesznek minket. Olvasd el naponta, és vetítsd magad elé képekben, vizualizáld, képzeld azt, hogy már azt csinálod, éld bele magad teljesen. Szép lassan, elkezded majd magad jól érezni, és elhozza neked a boldogságot. Jól kell érezned magad. Elkezded magadhoz vonzani, azokat a dolgokat, amiket szeretnél, és észre sem veszed, azon kapod magad, hogy egyre több lesz belőle.
Most kell boldognak lenned! Most kell, hogy jól érezd magad!
Választhatsz, vagy most elkezded, vagy holnapra halasztod. Ne halaszd, Kérlek!
A döntés a te kezedben van!
Kívánom Neked Tiszta Szívemből, Légy Boldog!

Moni

Kapcsolódó Bejegyzések

Két világ határán élünk …

Két világ határán élünk …

Két világ határán élünk. A régi recseg-ropog. Több ezer éve, de ma már tarthatatlan. Mindenki tudja. A másik most van születőben. Trónfosztás történik, az élet alapjait felforgató lázadás, kétségbeesett ragaszkodás a hatalomhoz, gazemberség, hazugság, kapkodás és...

Annyiszor van az életben, hogy úgy érezzük elfáradtunk.

Annyiszor van az életben, hogy úgy érezzük elfáradtunk.

Mind testben és lélekben. Nincs erőnk semmire. Még ahhoz sem, hogy az ágyból feltápászkodjunk, és megigyuk a reggeli kávénkat. Legszívesebben napokig feküdnénk, mert nincs ami mozgasson, az elem lemerült. Várunk, talán történik valami, ami kiráncigál az ágyból, de...

Legtöbbször nem tudjuk, valójában  mire várunk.

Legtöbbször nem tudjuk, valójában mire várunk.

Vannak akik olyan állhatatosan várnak, hogy közben elmúlik az ifjúságuk, elsuhannak mellettük a lehetőségek, elszáll az életük, és nem veszik észre, hogy valami olyasmire vártak, ami mindig is ott volt körülöttük...A fenébe is!Mikor kezdünk már úgy élni, megértjük az...

Pin It on Pinterest

Share This