A bennünk rejlő Erő…

írta Moni
2 · 25 · 21

Olvasási idő: ( Szavak Száma: )

Jóval erősebb vagy mint gondolod. Ezt ne feledd!Honnan tudom? Onnan hogy ezzel mindenki így van. Én is. Az emberben van egy hétköznap működő gőzkazán- és van egy atomkohó. A kazánt ismerjük, és tudjuk kezelni magunkban. Alatta azonban hatalmas, isteni erők rejlenek- egy atomkohó. Az akkor kezd működni, ha vész van,ha nagy próbatétel előtt állsz. Ha feltudod szabadítani magadban ezt a rejtett energiát, a legsúlyosabb betegségből is meggyógyulsz, a legnagyobb sorscsapásból is felállsz.Nem ver le kudarc, csőd, válás, betegség, még halálos tragédia sem.

/Müller Péter/

Azért vesznek körül korlátok, mert nem hiszünk benne, hogy képesek vagyunk beteljesíteni vágyainkat. Erőt meríteni a legbelső mélyünkből, és felülemelkedni a félelmeinken.

Mindig mikor azt mondjuk: nem vagyok rá képes, ütközünk, és megszüntetjük gondolaterőnk azon irányba történő gyakorlását, mert úgy hisszük, hogy a lehetetlenség üres fala parancsol megálljt nekünk. Mindig láncra veretünk mikor ez történik. Mindennek szöges ellentéte a tökéletes szabadság.

Ez a folyamat három megerősítésből áll: én vagyok, tehát képes vagyok rá, tehát megteszem.

Ezen utolsó megerősítés az elsőben gyökerezik, és az akarat, vagy a pozitív cselekvés ereje azért létezhet, mert felismerjük a bennünk rejlő, vagy inkább önmagunkat jelentő élet pozitív természetét.Minél jobban megismerjük saját lényünket, és minél mélyebbre tudunk hatolni magunkban, annál nagyobb erő áll rendelkezésünkre. A tökéletes szabadság lényege, hogy ne lépjenek fel korlátok a létezésben, amiket mi magunk hozunk létre. Együtt kell kiterjednünk a Mindenek létezőjével.

/ forrás: Thomas Troward a Rejtett Erő/

Moni

Kapcsolódó Bejegyzések

Pin It on Pinterest

Share This